Samracing

Het team

Sam Geraets: Team eigenaar
Sam Geraets

Cor Geraets: Bouwer van de race motoren van Samracing plus coureur suzuki tr 750 samracing
Cor GeraetsCor driving motor

In den beginne

We zijn een Race Team gestart nadat ik de TR500 klaar had. Van de TR500 zijn er (te) weinig van bewaard gebleven. Ik ben ooit begonnen met een standaard motorblok en dito frame, dat letterlijk uit de klei getrokken werd. De doelstelling was om de machine (voorzover haalbaar) van wrak T500 op te bouwen naar Fabrieksspecificaties TR500. Dat bleek moeilijker dan ik dacht. Zo begon de speurtocht via allerlei kanalen (ook internet) naar de correcte gegevens, specificaties en onderdelen.
Het mooie van het verhaal (dat uiteraard vele ups en downs kent) is dat, toen de machine in de bijna definitieve vorm op de wielen stond, ik de hand kon leggen op het originele TR500-manuel. En wat bleek ? ? Ik had inderdaad de goede keuze gemaakt! Maar eerst even een paar foto's...
We racen met het race team op verschillende internationale circuits. We racen vooral op spa-francorchamps en op de Nürburgring.
Ik heb de derde plaats gereden op de Internationale wedstrijd Kolner Kurz in Duitsland op 14 mei 2006 op de Nürburgring.

foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto
Races gaan ook wel eens mis: